Nopea vuodatus ennen suihkuun menoa. Pari päivää on närästänyt kohtalaisesti. Epäilen ärtynyttä vatsakalvoa, joka minua on aiemminkin vaivannut. Tulehduskipulääkkeiden syöminen ei huomattavasti auta asiaa. Käytiin Ketun kanssa kaupassa ja ostin maitohappobakteerikapseleita (wow miten pitkä sana...) Gefilus-mehua ja jogurttia. Niin ja Actimelia. Ja banaaneja. Toivotaan että nämä auttavat. Täytyy ruveta työskentelemään vatsan hyvinvoinnin eteen, ainakin silloin kun joutuu syömään lääkkeitä. Nyt kierukan laittamisen takia, olen joutunut syömään kohtalaisen paljonkin särkylääkettä. Ehkä se on syynä ajoittaiseen närästykseen, johon ei tunnu perinteiset närästylääkkeet auttavan.

Mitä muuta. Ukkini 80-v juhlat Pohjoisessa. Oli mahtavaa, en tiennytkään että minulla oli niin kova ikävä "kaltaisteni" pariin. Kainuulaiset ovat lempeitä karhuja, sellainen on myös ukki, jonka terveys on reistaillut viimeaikoina. Tajusin vasta hiljattain kuinka kiitollinen saan olla siitä, että omat isovanhempani (molemmat) ovat eläneet niin pitkän ja antoisan elämän ja olen saanut heidät molemmat tuntea aikuisikään saakka ja että he asuvat yhä omissa kodeissaan ja pärjäävät hyvin. Ei tarvitse ajatella vanhainkoteja tai miettiä hoidetaanko heitä hyvin. Vaikka ovatkin korkeassa iässä, voivat silti vielä hyvin. Kiitos siitä Taivaan Isälle.

Olen koukuttunut Facebookin Earthkeepersiin, jossa voi kasvattaa puita. Siellä seisoo, että jokaista virtuaalisesti istutettua puuta kohden istutetaan oikea puu jossakin. En tiedä pitääkö se paikkaansa, mutta taitaavat olla kiireistä väkeä, jos yksi ihminen on istuttanut jo yli 2000 puuta virtuaalisesti. Se on hauskaa.

Fiilis on suhteellisen hyvä kalvavista vaivoista huolimatta. Kiitos siitäkin Isälle.