En ole ollut oikein kirjoittelutuulella, Toissapäivänä kaikki meinasi levitä siskon puhelinsoittoon, riideltiin tunnin verran luurissa, saatiin kyllä sovittua, mutta en vieläkään tiedä mitä koko asiasta pitäisi olla mieltä. Miksei vaan voi antaa toisten elää omaa elämää ja pitää ne helvetin hyvät neuvot itsellään? En minäkään arvostele toisten elämää ja valintoja. Se vain pahoittaisi mielet, joten parempi on olla hiljaa. Eikä minulla ylipäätään ole mitään pakottavaa tarvetta jaella neuvoja ihmisille, puuttua heidän elämiinsä. Missä on toisten päätösten kunnioittaminen? Olisihan se joskus ihan kiva kuulla luurissa jotain positiivistakin. Mutta se siitä.

Pikku Kissallekin keksittiin nimi. Äsken Ketun porukat kävivät meillä, mä olin tehnyt namikakkua ja sitä sitten mussutettiin urakalla. Eilen sain myös jatkettua viimeisintä tarinaani vihdoin ja nyt onkin hyvät fiilikset kirjoittamisen suhteen. Varmaan avaan tarinan taas ja rupean naputtelemaan.

Työharjottelussa on ollut jees. Vitutuskäyrä on laskenut kummasti, kun on päässyt kunnon hommiin. Mitä nyt eilen tuli vettä kuin Esterin perseestä, joten ei kertakaikkiaan kyennyt tekemään mitään. Ensi viikolla uudet kujeet.

Eilen käytiin Ketun kanssa katsomassa uusin Muumio leffa, se oli odotetusti melko perseestä, mutta oli ihan kivaa olla leffassa. Se kuitenkin on aina vähän erityistä. Hain kaupasta ennen leffaa hiukan kukkaruukkuja ja ravinnetta, nyt pätkin Piikkikruunun, joka olikin ehtinyt kasvaa kohtalaiseen mittaan. Eli omistan nyt 3 kaktusta, Tinalle vaan tiedoksi, että jos on kiinnostunut rehuista niin täällä niitä piisaa. Rehujen hoito on jotenkin mieltä tyynnyttävää puuhaa.