Tänään päivä oli yllättävän hyvä. Aloitin aamun polkemalla 10 min crossarilla, ehkä se teki päivästä paremman? Olo oli yllättävän energinen aamusta. Arskakin on paistellut. Aamusta löysin vieläpä ilmoituksen kissanpennusta, puolipitkäkarvaisesta, jota meidän piti mennä katsomaan, vaan kun kaikki oli sovittu, halusikin omistaja pitää pennun itsellään. Joten se siitä. Jo toinen kerta kun meille varattu pentu menee sivusuun. Miten vaikeaa on kissanpennun hankkiminen? Daa?

Mua väsyttää. Ajettiin nurtsia tänään, mikä sinällään on jees, koska ensi viikolla pitäisi olla näyttö viheralueiden hoitamisesta. Tintillä paloi hartiat kun se huruutteli päältäajettavalla ruohonleikkurilla. Akka oli ihan grillimakkarana iltapäivästä. Vedettiin sitten nassut täyteen vattuja ja mölistiin sekavia. Onneksi on Tintti.  Ilman sitä olisin kyl jo aikaa sitten haistattanut paskat koko läävälle.

Nyt on nälkä. Täytyy tehdä sille jotain. Muuta kuin rikkoa veitsellä lasinen kakkuvuoka jossa oli elämäni karkkikakku. Se meni roskiin. Miten voin onnistua...?