Huoh. Pitkä huoh. Näyttö on ohi ja se oli ihan uskomatonta schaibaa kuten saattoi olettaakin. Opettaja veti herneet nenään jo siitä, kun kysyin mikä on meidän opintokokonaisuus. Olisi pitänyt kuulema osata itse sen verran katsoa. Anteeksi, että olen idiootti rouva Kaikkitietävä Opettaja! Lisäksi niuhotusta tuli nurtsin ajosta, raitoja ja leikkuupöytä liian alhaalla, haravointihan on kallista tuntihinnaltaan. Minusta se meni helvetin hyvin siihen nähden, etten koulussa ole kertaakaan aiemmin ajanut nurtsia. Mikä taas kertoo näytön järkevyydestä. Ei mitään tolkkua. Näyttö on kuitenkin ohi ja enää kolme päivää koulua, jonka jälkeen enää 1 pvä koulua ja sitten alkaa harjoittelu, joten minun v-käyräni tulee laskemaan rajusti kun pääsen helkuttiin koulusta.

Tänään aamulla Tintti hurautti maanantaipirssillä hakemaan ja sen otsakyrpä näkyi jo kurvin jälkeen ennemmin kuin auto. Molemmat oltiin taas kerran valmiita ajamaan paikallisen vesivoimalaitoksen padolta alas. Miten maanantait voikin olla niin vittumaisia päiviä? Ehkä se on se, että viikonloppuna ehtii jo hiukan irrottautua tästä paskasta ja maanantaina iskee taas täysillä päälle tieto, että edessä on pitkä viikko täynnä uutta yllätyksellistä paskaa. Useimmiten.

Mister Male tuli vielä heittämään jotain paskaa tänään "Älkää nyt ottako tuollaista asennetta heti alkuun, teette parhaanne ja sillä siisti." No jaa? Kyllähän me parhaamme tehdään, mutta täällä se ei tunnu riittävän! MM on useimmiten järkityyppi, ainoa joka kuuntelee ja jolle voi avautua, mutta kuten sanottu, samassa veneessä se on muidenkin opettajien kanssa.

Mutta se koulupaskasta. Perjantaina on jaksovapaa ja olen mietiskellyt vapaan ottamista myös torstaille, mulla kun on rästitunteja läjässä jonkin verran, mutta katsotaan nyt. Mennään Ketun porukoille vahtaamaan taloa ja ylilihavaa kissaa (ettei pääse laihtumaan yhdessä yössä) viikonloppuna. Ja se on ihan ok. Ainakin päästään saunaan ja maaseudun rauhaan.

Kuten Tintti sanoi, enää yksi paskakasa jäljellä ja se on huominen tentti. Menenkin tästä siihen lukemaan. MoRRRRoo.