Vielä nopeat vuodatukset ennen nukkumaanmenoa. Tänään on koskenut kohtuullisesti mahaan burana kuussatasesta huolimatta, toivottavasti tää menee pian ohi ja on sen arvoista myöhemminkin... Kipu ei ole kivaa. Vietiin ruokkiksella kamaa kirppikselle, tänään löytyi vielä sadeasua, samettitakkia, koiran takkia ja verhoa kirpparille. Miekatkin löysivät uuden kodin ennen kuin ehtivät kirpparille laisinkaan ^^ Jotenkin ollut hauskaa etsiä kamaa sinne. Toivottavasti kaikki menee, että pääsen vaan eroon turhista kamppeista.

Vaihdoin tänään kiinalaistyyliset verhot keittiöön ja makkariin, sain ne aikoinaan siskoltani. Nyt on hiukan erilainen fiilis huoneessa. Kauhea sisustusvimma päällä. Nyt kun saisi vielä matot pestyä ja lattioillekin... Ensi viikolla sitten.

On ollut yllättävän hyvä fiilis, kai se johtuu siitä ettei tarvitse olla paskalafkassa vaan on työharjottelua ja saa tehdä oikeita töitä. Hassua sinällään, mutta ekaa kertaa olen paikassa, jossa voisin oikeasti olla joskus töissä. Vielä kertaakaan elämässä ei ole siltä tuntunut työpaikassa, että tätä haluaisin tehdä tai jaksaisin tehdä pidempäänkin. Ehkä olen vihdoin omalla alalla? Who knows.

Pikku Kissalla ei ole vieläkään nimeä. Kai siitä tulee Pikku Kissa. Tänään siitä melkein tuli Tiikeri, mutta sitten en osannutkaan kutsua sitä sillä nimellä. Miten tämä nyt voi olla näin helkkarin vaikeeta?