Pakko vähän avautua, jotenkin ahdistaa taas niin maksimaalisesti. Tulin hetki sitten kotiin mökiltä, siellä oli tosi jees, otettiin arskaa ja käytiin persuinnilla n. 100 krt ja muutenkin oli sellasta rentoa menoa. Ei hirveämmin mitään juteltu, taisi olla puheaika molemmilta hiukka lopussa, mutta ei se haitannut. Mitä siinä sitten sanomaan kun aurinko paistaa ja makkara kärventyy grillissä ja marenkikakkua vedetään alkupalaksi. Oli siis tosi jees. Mitä nyt kissankarvoja vähän siivoiltiin piiloon ennen lähtöä.

Mutta ensi viikko ahdistaa, tentti ja näyttö. Se näyttö varsinkin. Ihan vitusta! Miksi pitää näyttää että osaa jotakin, jos sitä ei ole opetettu etkä osaa? Eipä suotta taas ahdista kun saa tuntea itsensä niin helvetin typeräksi. Ei kivaa jatkuvasti olla nöyryytettävänä arvioinneissa kun kaikki menee päin vittua. Tuolla koulussa pitäisi oikeasti osata kaikki jo entuudestaan. En tajua mitä opettajat luulee, että me ollaan jotain harrastelijoita, 10-v kokemusta taustalla ja sit tulla kouluun. Ei todd. Mulla ei ollut alasta mitään hajua, ennen kuin tuonne menin... Kaikki pitäisi osata ennen kun on opetettukaan. Ahdistaa. Ahdistaa. Ahdistaa. Koko viikonloppu menee pilalle kun ei voi nauttia edes vapaa-ajasta ja helteestä. Lue vaan tenttiin jumankauta. Ja sitten 2 vkoa siihen reksin kanssa jutusteluun. En tiedä yhtään mitä siitä tulee, mua ahdistaa.

Kaiken lisäksi olen nyt yksin kotona, Kettu on kavereilla koko viikonlopun. Ihan surkeaa. Olen läheisriippuvainen paska kun en pysty olemaan miehestäni erossa edes paria päivää. Sitten kun se tulee, tapellaan kuitenkin tai mä kiukuttelen jostain säälittävästä asiasta. Voisin nyt muuttaa tämän vitutuksen tarmoksi ja siivota vaikka koko kämpän, liimata kasvion kasvit, lukea tenttiin ja ja ja. Tai sitten istun tässä ja kiehun, kun en muutakaan osaa.